Over Tara Snowy Hope en Rox

hallo Allemaal, 
Wij zijn Tara, Snowy, Hope en Rox  en wonen met onze baasjes in Heerde. Dat is een plaatsje tussen Apeldoorn en Zwolle in.
We zijn een heel gemeleerd roedeltje met 4 verschillende karakter en rassen.
Zo is onze oma van het stel een eigenwijze pittige dame van bijna 10 jaar die heel goed weet hoe ze het wilt hebben.
Zo labrador van 6 jaar is een hyper der pyper met haar hernia in de rug moet ze het rustigere aan doen.. Maar dat rustig aandoen zit niet in der koppie wij remmen haar heel erg af.
Onze golden dametje is een zulletje van bijna 5 jaar en die vind heel veel goed ga je te ver laat ze het wel weten en merken maar dat is met een snauw of ze kijkt heel beledigend aan. 
Nou dan onze benjamin van bijna een 1 jaar dat is een mechelaar die niet snapt als een van de oudere dames bromt dat ze moet kappen met uit dagen en ergens anders heen moet gaan. Nu hebben we een mechelaar die echt uit de werklijn komt en dus heel veel uitdaging nodig heeft en waar we dus ook veel mee doen, We doen nu een cursus met haar een combi cursus dat is dus gehoorzaamheid en sport en spel door me kaar heen. 
Wat ze heel leuk vind. We willen nog met der knpv gaan doen omdat ze uit de werklijn komt en uit de lijn van bumper komt ze is een half zusje van onze bekenede politie hond. Haar vader en broers en zusje werken allemaal voor politie zowel buitenland als in nederland.

Krabbels aan Tara Snowy Hope en Rox


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tara Snowy Hope en Rox heeft 45 ontvangen.

Berichten en online status
Tara Snowy Hope en Rox was voor het laatst online 5 jaar, 10 maanden, 1 weken, 10 uur, 52 minuten, 25 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^